Verslagen< Terug naar Verslagen

Seizoensafsluiting 2016

29 juni 2016Dit jaar heeft Con Forza haar seizoen afsluiting wat eerder gehouden dan gebruikelijk. Door de vele perioden waarop de leden hun vakantie gepland hebben was dit het moment waarop iedereen nog mee kon doen. Door de wisselende weersomstandigheden was het besluit genomen om het mini-concert , bij Museumboerderij ‘de Neeth, dit keer binnen te houden. Een prima keus. De ruimte was weliswaar vol, maar de bezoekers als de spelers konden redelijk zitten.
Het ensemble trapte af met ‘Jacintho Chiclana’. Een prachtige tango van A. Piazolla in een bewerking van Tim Fletcher. Daarna volgde ‘Lord of the Dance’ een arrangement van H.G. Kölz. Met een mooie ritmische ondersteuning werd dit knap gespeeld.

Tijdens het changement werden er loten verkocht. Daarna zat het orkest klaar om te beginnen met ‘Ben’ het nummer waar Michael Jackson succesvol mee was. Daarna speelden ze o.a. ‘Mac Artur Park’, ‘Slavenkoor uit Nabucco’ en andere nummers uit het populaire genre. Voordat het laatste nummer gespeeld werd was het moment om de winnende loten te trekken. En zestal lotenkopers viel in de prijzen en kregen een waardebon of cadeaukaart. Afgesloten werd er met ‘Fiesta della Costa’ een swingend nummer met veel verschillende stijlen. Ongetwijfeld staat dit nummer ook op het programma van het najaarsconcert. Een mooie afsluiting van het seizoen met een prima kwaliteit aan muziek. Dat beaamden de bezoekers met hun applaus en de reacties na afloop. De familie Sonderlo werd uiteraard weer bedankt voor een gastvrije ontvangst!

Fijne zomer.Foto's (2)


InlichtingenTelefoonnr: 0543-471036
info@conforza-aalten.eu


Binnenkort...11 mei 2018

Bloemenactie op 11 en 12 mei03 juni 2018

Instuif Antoniushove
Rapenburgsestraat 33
7131 CW Lichtenvoorde
aanvang: 14.30 uur
Toegang: nnb08 juli 2018

Gezamenlijk concert met Symfonie orkest van de K.W.O.V.
Zonnebrinkkerk
Zonnebrink 61
7101 NB Winterswijk
Aanvang: 15.00 uur
toegang: vrije gift10 november 2018

Avondconcert
Thema: Con Forza, 30 jaar
Locatie: De Salon, evenementencentrum de Hofnar, Aalten
aanvang: 19.30 uur